Ai nevoie de prelucrari mecanice executate cu mare precizie si la preturi bune? RomStantzProd iti sta la dispozitie si iti ofera variante complete pentru prelucrari mecanice. Fie ca ai nevoie de strunjire, frezare ori de rectificare a pieselor metalice, echipa noastra te intampina cu servicii calitative si avantajoase ca pret.
Pentru orice lucrare de aschiere, indiferent de complexitatea ei, apeleaza la RomStantzProd si profita de ofertele unice!

Ce este strunjirea?

Strunjirea reprezinta procedeul de prelucrare prin aschiere, cu cea mai frecventa utilizare, fiind metoda de baza in obtinerea corpurilor de revolutie. Prin operatiile de strunjire se pot prelucra suprafete cilindrice si conice (exterioare si interioare), frontale, filetate, sferice, etc. De asemenea, prin procedeul de strunjire se poate executa detalonarea unor scule aschietoare.

Strunjirea este sinonima cu productivitatea si timpii redusi de executie.
Rezultatul procedeului de strunjire
Prin strunjire se pot obtine suprafete plane, de rotatie, elicoidale, spirale, elicoide spirale sau chiar suprafete poligonale.

Ce este frezarea?

Frezarea este o operatiune de aschiere executata cu ajutorul unei scule rotitoare prevazuta cu mai multe taisuri (freza). Prin frezare se pot prelucra suprafete interioare si exterioare , plane, cilndrice sau profilate.

Prelucrari mecanice, de la A la Z!

Avand nu mai putin de 14 ani de experienta pe piata de profil din Romania, RomStantzProd executa prelucrari mecanice de o calitate ireprosabila. Echipa noastra executa atat operatiuni de strunjire cu ajutorul celor mai performante utilaje, cat si lucrari de frezare si rectificare, toate conform celor mai stricte exigente in domeniu.
Realizam frezare de degrosare dar si frezare de finisare pentru obtinerea celor mai precise dimensiuni. Lucrarile se caracterizeaza prin eficienta si calitate.
Pentru efectuarea prelucrarilor mecanice dispunem de toate resursele necesare:
1. o echipa calificata, cu experienta in prelucrari mecanice de orice tip
2. utilaje, scule si aparatura ultraperformanta pentru toate tipurile de prelucrari mecanice

Venim in intampinarea ta cu solutii complete si consiliere gratuita.